1e Competitiedag Onderwaterhockey Jeugd

Zondag 24-11 zijn we eerst Rob wezen ophalen. Bij Rob zijn we justdens wezen spelen op de WII en heeft ons pap een kopje koffie gedronken. Toen zij we in de auto gestapt en ……………op naar Zeist!!! Best ver rijden maar gelukkig was het gezellig in de auto.

Op het parkeerterrein bij het KNZB bad dachten dat we de eerste waren. Dus gingen we maar ff lunchen, het was tenslotte al 1uur. Daarna naar het zwembad gelopen. Eeeeeeeeeeeeeee  we waren helemaal niet als eerste. Dus maar snel  omkleden . In het zwembad bij de douches was de huldiging van 2013. Njord 1 nk kampioen! Spelen maar , leuk want mijn vader[paul] was scheids!!!!!!

Njord 1 alles gewonen  Njord 2 alles verloren maar 1 doelpunt maar helaas net buiten de tijd. (Njord 1 mag de competitie in de A poule gaan spelen en Njord 2 in de B poule).We hebben ook nog  team foto,s  gemaakt en Jos werd helemaal nat want iemand zette de douche aan 🙂  en toen we klaar waren zijn we naar de MC Donalds gegaan. Na een groot bigmac menu zat mijn buikje vol en zijn we naar huis gereden, helaas niet met de limo die buiten geparkeerd stond :-(. Eerst hebben we Rob thuis afgezet. En toen naar ons eigen huis en  meteen naar bed want ik was moe.

Groetjes GijsNjordOWH-3 NjordOWH-5 NjordOWH-6 NjordOWH-7

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.