Algemeen

Veldhovense zwemvereniging V.Z.V. Njord bestaat sinds 1942 en als een van de grootste zwemverenigingen van Nederland kunnen wij u al ruim 70 jaar een breed pakket van mogelijkheden bieden. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het behalen van bekende ABC-diploma’s (óók voor volwassenen) en zwemvaardigheden maar daarnaast bent u voor wedstrijdzwemmen, waterpolo, onderwaterhockey en trim-/masterzwemmen bij ons aan het goede adres. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van de diverse onderdelen.

Ons uitgangspunt is om iedereen zijn of haar zwemsport te kunnen laten beoefenen in een sfeer van saamhorigheid waarin topsport mag, maar waarin vooral sporten in de breedte en ieder op zijn eigen niveau het belangrijkste is. En ik denk dat we er best trots op mogen zijn, dat we het landelijk certificaat van erkend opleidingscentrum in ons bezit hebben.

Naast deze sporten bieden wij u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse andere activiteiten zoals een kamp voor de jongere leden, hebben we Mini waterpolo toernooitjes en Zweminstuiven. Zoals u ziet een legio aan mogelijkheden. Voor verdere informatie over de zwemvereniging V.Z.V. Njord verwijzen wij u naar de desbetreffende pagina’s op deze website.

Namens het bestuur
Hubert Beeren, voorzitter

Reacties zijn gesloten.