Aquamigos H1 – Njord H2 te Waalwijk

Zaterdag 1 februari moest Heren 2 uit tegen Aquamigos H1 spelen. 4 weken eerder was de thuiswedstrijd tegen Aquuamigos gespeeld en deze was met 10-6 gewonnen.

Omdat we op de 10e plek staan was het van groot belang dat er gewonnen werd van Aquamigos, welke 11e stond (het beeld is wel enignszins vertekend omdat we minder wedstrijden gespeeld hebben).

H2 wordt dit jaar elke wedstrijd aangevuld met enkele spelers van de A-jongens; zaterdag speelden Cas, Konrad en Frank mee. Daarnaast was routinier Charles meegevraagd om wat stabiliteit en rust in te brengen. Er was daardoor een selectie van 12 man om de gewenste 3 punten mee naar huis te nemen!

Aquamigos is een team dat vorig seizoen nog bij H1 in de bondscompetitie uitkwam en een paar sterke, geroutineerde spelers heeft. Deze spelers probeerden H2 uit het spel te halen, wat soms ook lukte. Vanaf het begin hebben we voor gestaan, meestal met een verschil van 2 doelpunten, maar soms slechts 1 doelpunt. Toch wisten we de voorsprong te behouden en uiteindelijk nog iets te vergroten zodat we de wedstrijd met een 7-10 winst konden afsluiten.

De gewenste 3 punten konden dus mee naar Veldhoven waardoor we in de competitie opgeklommen zijn naar een 8e plaats. Ook kon Patrick met een gerust hart afscheid nemen; hij gaat voor een paar maanden op stage in Australië.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.