• NIEUWS BERICHTEN
  Nederlandse Kampioenschappen Masters

  Nederlandse Kampioenschappen Masters

  Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Wedstrijdzwemmen voor masters behaalde de estafetteploeg (Karin, Femke, Thomas en Francis) de derde plaats bij de 4 x 50 wissel. Jacques Verriet behaalde een zeer mooie tweede plaats op de 400 meter wisselslag.

  Lees verder ->

  Competitie weer van start

  Vorige week zaterdag  12januari is de competitie voor de eerste teams van Njord alweer begonnen.Onze DG2 en EG3 hebben de kop afgebeten met wisselend resultaat.Respectievelijk verlies met 1-29 tegen PSV en een winst 17-2 tegen de Schelde, maar natuurlijk wel weer veel geleerd en met plezier gespeeld. Elke week worden ...

  Lees verder ->

  Wedstrijdploeg V.Z.V. Njord promoveert naar Landelijke C-competitie

  Wedstrijdploeg V.Z.V. Njord promoveert naar Landelijke C-competitie

  De wedstrijdploeg van V.Z.V. Njord is erin geslaagd om het competitieseizoen 2018-2019 als Kampioen van de Regio 1e klasse af te sluiten en daarmee promotie naar de Landelijke C-Competitie af te dwingen. Met slechts 19 seconden voorsprong werd op 24 maart begonnen aan de laatste wedstrijd. Door een top teamprestatie werd ...

  Lees verder ->

Dag vol Zwemmen! Wedstrijden in Eindhoven en Oss.

Minioren / Swimkick, Oss,

Hoi, Ik ben Manon Beks en ik heb zondag 16 maart voor het eerst meegdaan met een uit-wedstrijd in Oss,
dit vond ik best spannend en ik was ook zenuwachtig, maar het was erg leuk.
En het leukste was dat ik  nog eens 2 medailles gewonnen heb, 1 zilver en 1 bronze
Ik hoop dat er nog meer van zulke leuke wedstrijden komen!

– Manon Beks

Heldense Limiet, Eindhoven,

De Heldense limiet wedstrijd is een bekende wedstrijd door heel Nederland en omstreken. We kwamen dan ook veel verschillen mensen tegen van Duitsers tot Ieren. In een 50 meter bad zwem je meestal slechter dan een 25 meter bad, tenzij je keerpunten niet je sterkste punt zijn.

V.Z.V. Njord deed mee met zowel Masters als de ‘jongere’ wedstrijdzwemmers. Onder leiding van Joke en Jeffrey zijn er toch veel pr’s gezwommen. Vooral Simone was goed op dreef, het grootste pr was dan ook van haar, met 108,4% verbeterde ze haar 50 vrij naar een tijd van 37.29. Ook Marijke was goed bezig, ze tikte aan in 38,48 op de 50 vrij en verbeterde daarmee haar 25 meter bad tijd. Joris deed precies hetzelfde alleen dan in een tijd van 30,27, helaas net iet onder de 30. Ook verbeterde hij de 100 vrij met dik 2 seconde naar 1.14,61. Bij Nikita was het vooral kort maar krachtig, ze zwom 2 keer kort na elkaar in het begin van de wedstrijd. Ze verbeterde net zoals Joris ook haar 100 meter tijd naar 1.21,81. De 100 rug had ze 2 jaar al niet gezwommen, daar ging dan ook 20 seconde vanaf.  Claudia verbeterde ook haar 200 wissel met 3 seconde. Joke en ik eindige hoog in het klassement bij de 100 schoolslag met een 22e en 24e plek. Ook Jeffrey zwom mee, en tikte aan in een tijd van 33,39 op de 50 vrij.

– Paulien Koenen

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.