Dames 3 – Aquamigos 2

Zaterdag 8 februari speelden we tegen Aquamigos 2. Een ploeg die derde stond en waar we nog niet eerder tegen gespeeld hadden. We wisten daarom ook niet zo goed wat we konden verwachten, en gingen maar uit van een pittige pot.

De wedstrijd begon. Wij zwommen sneller dan de tegenstander en veroverden de bal. Helaas scoorde de tegenpartij al gauw vanuit een man-meer situatie. 0-1 was de stand. Het lukte ons in het eerste partje niet meer om te scoren. Onze opstelling was rommelig, passes kwamen niet aan en alle schoten misten het doel.

Na een peptalk van Ralf begonnen we aan het tweede partje. Dat ging een stuk beter. We knokten voor de bal en speelden goed samen. Aquamigos speelde erg fysiek, maar dat weerhield ons er niet van om te scoren. De een na de andere bal vloog het doel van de tegenstanders in. In dat partje werd ook de 100e goal van het seizoen gescoord. Aquamigos deed een aantal doelpogingen, maar er werd goed gekeept waardoor er slechts één bal in onze goal belandde. De stand aan het eind van het tweede partje was 5-2 in het voordeel van Njord.

Tijdens het derde partje scoorde de tegenstander uit een man meer. Ook wij scoorden nog twee keer.

7-3 was de stand aan het begin van het vierde partje. Dat partje verliep moeizaam. Al vrij snel kregen we een goal tegen. We waren moe, en we hadden kracht niet meer om met z’n allen naar voren te gaan en op te stellen. De mid voor had het moeilijk en de scheidsrechter liet heel veel toe. Vrije ballen of man-meers kregen we nauwelijks. Omdat er maar niet gescoord werd, kon er ook niet gewisseld worden. Twee minuten vóór het eind van de wedstrijd viel er dan toch een doelpunt in het voordeel van Njord. 8-4 was op dat moment de stand. Helaas scoorde de tegenstander vlak voor het eind van de wedstrijd nog een goal. De eindstand was 8-5.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.