Geslaagde kerst waterpolo activiteiten.

Zaragoza op bezoek

De Kerstvakantie is voorbij en het nieuwe jaar begonnen. Allereerst namens de WP-PR commissie voor iedereen een gezond en voorspoedig 2019 gewenst.

Ondanks de welverdiende rust is de vakantie niet geheel zonder waterpolo afgesloten, integendeel, er zijn volop activiteiten geweest waar Njord weer trots op kan zijn.

Uitwisseling

 Zo heeft er vanaf 2de kerstdag t/m 31 december weer een uitwisseling plaats gevonden. Een meisjesteam O13 van El Olivar(Zaragoza, Spanje) is op bezoek geweest. De spelers en coaches zijn ondergebracht geweest bij gastgezinnen van Njord en samen met leeftijdgenoten is een druk maar leuk programma afgewerkt.

Het programma:

26 december aankomst Spaanse meiden en hun trainers op Einhoven airport. Kerst Vieren in de Njord gastgezinnen.

De 27 ste: 2×1,5 trainen en tussen door bowlen bij de Flying Bowling

de 28ste: deelname  aan het WinterWaterpoloToernooi in de Tongelreep

de 29ste: met z’n allen naar toverland

de 30ste: 2×2 uur trainen en tussendoor schaatsen in Veldhoven centrum, aansluitend een gezamenlijk diner bij Anjo thuis

de 31ste: alweer afscheid nemen van de spelers en coaches.

Al met al een zeer geslaagde uitwisseling. Onze kinderen zien er al naar uit om bij de start van de zomervakantie naar Zaragoza af te reizen.

WWT

Diverse Njord teams hebben deel genomen aan het WWT. Op de eerste dag tijdens het juniorentoernooi speelden:

2 E teams

D gemengd

C meisje Regio (combi met El Olivar/Njord)

C meisjes Eredivisie

C jongens Regio

C jongens Eredivisie

B jongens Eredivisie

Een dag later hebben onze H1 meegedaan aan de 1ste senioren versie WWT waar ze als klap op de vuurpijl de eerste wedstrijd direct tegen PSV met een mooie overwinning afsloten en overigens ook alle poulewedstrijden wonnen.

Beachpolo

In het laatste weekend van de vakantie zijn 2teams van Njord, de C- en B-jongens naar het eerste beach waterpolo toernooi bij de Meern geweest. Beide teams hebben het toernooi als winnaars afgesloten waarbij gerenommeerde teams van verenigingen zoals Polar Bears, AZC, ZPB en UZSC  zijn verslagen.

Voor al deze inzet willen we vrijwilligers(m.n. ook de scheidsrechters) ouders en spelers bedanken voor het mooie einde van 2018 en een prachtig begin van 2019.

Veel poloplezier voor 2019 en veel succes gewenst.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.