Heldense Limiet, VZV Njord zet het PvdH-Zwemstadion op z’n kop

Het was kei een leuke wedstrijd. En het stikte van de Limburgse mensen. Ik had wel ook een hand tijd en Joris was gediskwalificeerd. Ik en Joris hebben bij het inzwemmen ook keerpunten geoefend ging zoiezo ook goed want Margo de trainster stond er bij en die gaf ook aanwijzingen dus dat was wel fijn. En ik verveelde wel ook een beetje op de kant maar Joris niet want hij had zijn telefoon bij en ik heb er geen. Maar ik was ook blij omdat me moeder op de tribune zat en me andere broer Pepijn die zat er langs. OOOO en wat ik zelfs vergeet te zeggen is dat het in Pieter van Hoogenband was. En het bad werd verschoven van 50 meter naar 25 meter en ik zag dat gewoon en dat zag er kei vet uit en ik wist niet dat dat kon. En ik hoop weer dat er nog een wedstrijd komt.

Groetjes Sterre Hendriks

Afgelopen zondag hadden we een wedstrijd die wel leuk was. Het enige wat best jammer is dat ik een dis had op de 200 meter vrij had en dat werd me pas naderhand vertelt, dus had ik 200 meter (voor mij nog best wel een pittig eindje) voor noppes gezwommen. Zoals Sterre net ook al zei heb ik me heus niet verveeld met al mijn vrienden bij de hand. Een groot pluspunt is dat daar wel gratis WIFI is. Voor de rest heb ik ook nog 200 meter wissel gezwommen voor de eerste keer. Daar was ik gelukkig niet gediskwalificeerd! Ik had eigenlijk graag in een 50 meter bad gezwommen maar dat is dus blijkbaar alleen in het voorjaar. Volgens mij dachten meerdere mensen dat omdat er super veel inschrijvingen waren voor de 50 vrij. Dus die waren ook voor noppes gekomen. Het was wel nog een gezellige wedstrijd geworden met een hoop zielen, dus een hoop vreugd. Ik kan niet wachten tot het voorjaar wanneer er weer een wedstrijd is. Hopelijk is het dan wel een 50 meter bad.

Groetjes Joris Hendriks

Uitslagen zijn te vinden bij Uitslagen

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.