Laatste Competitie wedstrijd van seizoen ’12/’13

Competitie EindstandOp zondag 07 april barstte in Veldhoven het geweld los tijdens de laatste competitiewedstrijd. Onder de vlag van Tiamat streedt VZV Njord tegen SG Noord Limburg, Tempo en Tiamat om die laatste felbegeerde seconden.

Tijdens de eerste estafette was het al alles of niets voor de heren van VZV Njord. Cas Buit, Frank Aarts, Daan Lammers en Jens van Deursen zwommen samen de 4×50 wisselslag estafette in een eindtijd van 2:11.33 (Gemiddeld 32,83 sec). Dat is natuurlijk ontzettend rap, nummer 2 Tiamat moest dan ook maar liefst 3 seconden toegeven. De dames van Njord wilden zich natuurlijk niet laten kennen op de 4×50 vrije slag estafette. Nadien van Lang, Paulien Koenen, Xandra Blaauw en Bo Verhoeven snelde in een tijd van 2:01.88 (Gemiddeld 30.47 sec.)naar de finish.

De toon voor de ochtend was gezet, er werd gestreden in het water, met een aantal mooie resultaten. Zo tikte Anouk Verhoeven maar liefst 5 seconden voor nummer 2 aan op de 200 meter vrije slag.

De gehele uitslag is hier te vinden.

In de traditionele afsluiting, de 8×50 vrije slag estafette konden we maar liefst 2 teams opstellen. Dat zegt toch wat over de breedte van onze selectie. Njord 1 werd hierin 3de met een tijd van 3:57.29. Njord 2 kon het net niet bijhouden en werd helaas 5de met een tijd van 4:13.42.

Uiteindelijk nadat alle punten berekend zijn, heeft VZV Njord 4099.19 punten bij elkaar gezwommen. Een mooie prestatie, dat ons op de 14de plaats gebracht heeft voor alleen deel 5. Overall zijn we op een mooie 11de plaats geëindigd,

De competitiestand is hier te vinden.

Volgend jaar gaan we er weer voor om in de top 5 van district 1 te komen!

Zodra de data bekend zijn zullen deze hier gepubliceerd worden zodat je deze vast in je agenda kan zetten!

Tijdens deze competitie wedstrijd zijn er welgeteld 87 nieuwe PR’s neergezet. Met daarin als uitschieter deze week Elena Sagonas in een tijd van 26.25 sec. op de 25 m schoolslag (verbetering van 159%)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.