Masters gaan los tijdens de SwimMeet

Van zaterdag 28 tot en met maandag 30 december werden de 28e swim meet wedstrijden georganiseerd in Maastricht.

De harde kern van de Njord Masters vertegenwoordigde Njord in Maastricht en dat hebben ze geweten 🙂

Hoe is het er geweest? Naast de verhalen  over de brandende menu kaart, de verdwenen afstandsbediening, een iets langer dan geplande stadswandeling – die overigens de dag erna resulteerde in zéér goede resultaten, een bubbelbad, kegel- en boogschietkunsten, bier in theeglazen en hoe heet ze ook weer, oh ja Sonja, kunnen we gerust stellen dat het naast succesvol ook erg gezellig is geweest en zeker traditie waardig.

Na drie dagen afzien resulteerden 2 starts van Lilian, 3 starts van Francis, 4 starts van Joke, 8 starts van Simone, 8 starts van Jeffrey en 9 starts van Karin in maar liefst 15 PR’s en 8 scherper gestelde Masterrecords! In het totaal klassement hoorden we niet bij de top drie, maar de onderlinge strijd was er niet minder om. Hoogtepunt was de 100 meter wisselslag  voor dames want Simone, Lilian en Karin startten in dezelfde serie en in een rechtstreeks gevecht werd er gestreden. Na een spannende race waarin Karin en Lilian voor lagen na de vlinderslag, Karin haar voorsprong kon behouden op de rug, maar Simone akelig dichtbij kwam op de schoolslag, finishte Karin net voor Simone op korte afstand gevolgd door Lilian.

Wie zegt dat je van friet niet hard(er) kunt zwemmen?

Maastricht, als het aan ons ligt zijn we er weer bij volgend jaar! V.Z.V. Njord Masters naar grote hoogtes tijdens de SwimMeet!

– Karin Sagonas

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.