V.Z.V. Njord Masters gedeeld 2de in competitie

Zondagmiddag 15 maart vertrokken we – 10 zwemmers, een trainer en official – voor de tweede wedstrijd in de Zuidelijke Cirkel competitie voor Masters.
We hadden de eer hoog te houden want in de eerste wedstrijd – in ons eigen bad in Veldhoven – waren we knap als derde geëindigd achter PSV en RZ.
En hoewel het besef van de prestatie pas later kwam, begonnen we de wedstrijd uitstekend met een – voor ons als vereniging allereerste – Brabants Masterrecord op de 4×100 meter vrije slag heren 100+ in 4.40.90!
Verantwoordelijk voor dit record waren Jeroen, Erwin, Jeffrey en Francis, heren proficiat!
Daarna konden de dames niet achterblijven. Een record werd het helaas niet, maar wel een eerste plaats bij de dames 120+, goed voor de klassementspunten :-).
En over punten scoren gesproken, die scoorden we. Ondanks dat de starts elkaar soms in hoog tempo opvolgden weerhield dat sommigen van ons er niet van om toch telkens weer een paar tienden van hun PR af te snoepen en zo weer de nodige clubrecords te laten sneuvelen.
Knap was de prestatie van Danielle en Jacques die het aandurfden om op de 200 meter vlinderslag te starten en deze ook keurig uit te zwemmen.
Simone, Jacques, Fabienne, Jeffrey en Francis scherpten een aantal van hun PR’s aan. Jeroen, Erwin, Danielle en Saskia zwommen in Andel nieuwe afstanden als master en Karin verbeterde geen tijd, maar zwom wel exact op de honderdste seconde haar PR op de 25 school. Ook knap, toch? ;-).
Al met al hebben we ons tussen het master geweld heel goed staande gehouden met weer een derde plek.
Na twee wedstrijden staan we gedeeld tweede achter PSV en daar mogen we best trots op zijn!
Ik zeg, op naar Nijmegen voor de laatste wedstrijd voor de zomerstop!
En voor iedereen die 25+ is en die denkt dat dit misschien ook iets voor hem/haar is? Kom eens kijken bij een training en sluit gezellig aan!

Tijdens de 2e wedstrijd in de Masters competitie, de Zuidelijke Cirkel, in Andel zwommen de 4 x 100 m vrije slag estafette Heren naar een nieuw Brabants Masters Record. Het team bestaande uit Francis Roosen, Jeroen van Vark, Jeffrey Smits en Erwin Mallens zwommen in de 100+ categorie naar een tijd van 4.40:90.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.