Njord-1 eindigt op gedeelde eerste plaats na afsluiting seizoen. Beslissingswedstrijd volgt.

– Zeist, 1 mei 2016 –

20160501_13_02_15_ProNjord-1 speelde zondag 1 mei haar laatste reguliere wedstrijden van de competitie. Dit was een spannende dag voor zowel Njord-1 als HRB, welke aan het begin van de dag de eerste plek deelde.

Zowel Njord-1 als HRB moesten tegen een geduchte tegenstander spelen, namelijk Baracuda, die op de derde plaats staat. Dit team kan echter verraderlijk uit de hoek komen en dat had het ook laten zien met een 4-2 voorsprong op HRB. HRB wist dit gat echter te dichten en nipt te winnen met 4-5 in de laatste 5 min van de wedstrijd.

Nu kwam het dus op Njord-1 aan om ook van Baracuda te winnen. Dit zou geen gemakkelijke taak worden daar de vorige wedstrijd dag nog met 7-3 verloren was van Baracuda. Daar kwam ook nog eens bij dat Jarno de wedstrijd hiervoor geblesseerd was geraakt en we dus genoodzaakt waren om zonder wissel te gaan spelen. Ondanks dat begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd en iedereen incl. onze jongste gastspeler Rob zette zijn beste vin voor. Er werd goed doorgezwommen en super lekker samen gespeeld. Baracuda kreeg daardoor ook geen grip op de wedstrijd. Uiteindelijk sloten we de wedstrijd af met 6-0! Een wel verdiende winst dus.

De einduitslag van de wedstrijden die dag waren:

Njord-1 – Argonauta-2                                 à 13-0

Njord-1 – Baracuda                                        à 6-0

Njord-1 – Watervrienden Hoofddorp     à 6-1

20160501_start_tegen_Baracuda

Nu moet er tussen Njord-1 en HRB een beslissingswedstrijd worden gespeeld wie er op de eerste plek eindigt en dus eerste van de Eerste-klasse wordt en promoveert naar de Hoofdklasse. Degene die verliest moet dan nog een promotie-degradatie wedstrijd spelen tegen het team uit de Hoofdklasse welke op de een-na-laatste plek geëindigd is.

Later meer dus.

 

Met vriendelijke groeten,

Jurriaan van Schaik.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.