Njord-1 pakt haar eerste wedstrijdpunt

Njord-1 mocht op 3 maart weer afreizen naar Zeist om daar de op een na laatste competitiedag te spelen. Door ziekte en blessures van enkele spelers waren we nog maar met 6 spelers, wat dus betekent dat we geen wissels hadden en gewoon moesten doorzwemmen.

SONY DSC

De eerste wedstrijd werd tegen GOV-2 gespeeld, dit was een spannende wedstrijd die erom spande. Njord-1 kwam al snel op voorsprong en wist die ook wel enige tijd te behouden en zelfs uit te breiden naar een 2 punten voorsprong. De voorsprong met 2 punten bleef helaas niet lang staan en met een 2-1 stand werd er weer doorgespeeld. Na een lange rally in onze hoek vond de scheidsrechter dat het uitvangen van de puck met je hoofd niet mocht en gaf daar een strafpuck voor… i.p.v. degene die de puck schoot 5 min straf te geven… Maurits deed zijn best om de puck tegen te houden echter lukte het hem net niet en de 2-2 was een feit. Njord-1 liet zich echter niet zomaar verslaan en ging er weer met volle moed tegenaan. Ze wisten dan ook weer snel de voorsprong terug te pakken en de 3-2 zag er weer veelbelovend uit. Helaas wist de tegenstander toch ook nog een keer te scoren en met een stand van 3-3 gingen we de laatste paar zeer spannende minuten in. Er werd flink gestreden in onze hoek om de puck weg te krijgen bij onze bak / te scoren voor de tegenstander. Uiteindelijk kregen we de puck helaas niet meer naar voren en hebben we de laatste 7 min kei hard geknokt om de puck op de muur te houden. Uiteindelijk klonk het verlossende signaal en een 3-3 eindstand was het gevolg! Een hele mooie prestatie voor ons team!

De tweede wedstrijd werd tegen Barramoenda-1 gespeeld, de huidige nummer 1, oftewel geen kans voor ons om te winnen. Echter nam dat niet weg dat we de winst natuurlijk niet zomaar weg zouden gaan geven. Het lukte ons zelfs om de stand voor meer dan 8 min op de 0-0 te houden! Uiteindelijk na 30 min spelen was de stand slechts 8-0 een hele mooie score dus tegen de nummer 1!

De laatste wedstrijd werd tegen Dordrecht-1 gespeeld een team uit de middenmoot van de hoofdklasse. Iedereen was al moe voor we aan de wedstrijd begonnen zeker aangezien we geen wissels hadden. We gingen er echter stuk voor stuk er nog een keer vol tegenaan en we wisten zelfs binnen de eerste minuut het eerste doelpunt te zetten. Dordrecht-1 vroeg direct een time-out aan, want blijkbaar waren ze nog niet wakker. Het tegendoelpunt liet daarna ook niet lang op zich wachten aangezien ze er natuurlijk op gebrand waren om het weer gelijk te maken. Ook deze wedstrijd werd er lekker over en weer gespeeld en de wedstrijd werd heel moe maar voldaan afgesloten met een stand van 5-2 voor Dordrecht-1, al met al een goede einduitslag.

Ik mag rustig zeggen dat ik reuze trots ben op de prestatie die we neergezet hebben en mijn complimenten gaan dan ook uit naar Ewout, Jos, Bas, Roger en Maurits voor hun geweldige teamwork!

Hopelijk gaan we ook weer zo lekker spelen op de laatste competitiedag op 7 april.

Met sportieve groeten,

Jurriaan van Schaik.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.