Njord EG1 KAMPIOEN van Zuid Nederland!

Zondag 9 april heeft het sterren team van Njord EG1 in het Sportiom te ‘s-Hertogenbosch het Brabants Kampioenschap binnengesleept.

In een rechtstreeks duel met PSV, de kampioen van de andere poule, hebben Meinke, Emma, Mare, Thies, Imme, Dennis en Jop even heel duidelijk gemaakt wie de baas van Zuid Nederland is. Uiteraard werd met de nodige gezonde spanning naar de wedstrijd toegeleefd maar al gauw werd duidelijk dat, net als het hele seizoen, de tegenstander een maatje te klein was. Met flitsende uitbraken, mooie passes, goed samenspel, scherpe schoten, stevige pressing maar bovenal met enorm veel plezier is PSV overklast, eindstand na 4 partjes: 1 PSV – 14 Njord.

Vlak voor aanvang van de wedstrijd moest de technische staf, Francois en Cas, nog wat verassingen verwerken. Het Sportiom is blijkbaar niet helemaal geschikt om wedstrijden voor E-pupillen te spelen. Er moest op het hele 25 meter bad gespeeld worden, met grote goals en met 1 extra ‘man’ in het veld, 6 tegen 6 in plaats van 5 tegen 5. Er moesten dus meer meters gemaakt worden en daarnaast bleek er plotseling maar 1 wissel over (terwijl PSV nog 3 wissels over had!). Dit bleek voor de meiden en jongens geen probleem, gewoon schouders eronder, hard werken en gas erop!

Meiden en jongens van EG1 maar uiteraard ook de volledige training en coaching staf à gefeliciteerd en chapeau voor deze puike prestatie! Nu op naar het NK, daar zal weer uit een ander vaatje getapt moeten worden 😉

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.