Onderwaterhockey – Wedstrijdverslag 1 juni

Op 1 juni was het alweer tijd voor de laatste competitiedag. Deze werd gespeeld door de tweede en derde klasse. Het tweede team van Njord kwam hierbij in actie in de tweede klasse. Zij gingen de strijd aan om de derde plek te behouden.

Na een wedstrijd gescheids te hebben mocht Njord eindelijk in actie komen. De eerste wedstrijd vond plaats tegen de Watervrienden. Voor de wedstrijd werd al duidelijk dat dit een zware pot zou worden, maar dat er ook kansen gecreëerd konden worden. De uiteindelijke uitslag was 7-1 voor de Watervrienden. Njord wist wel kansen te creëren maar maakte deze helaas niet af. Ondanks dat er verloren was, heeft Njord een hele sterke wedstrijd gespeeld, en weer grote vooruitgang laten zien.

De tweede wedstrijd vond plaats tegen Calamari. Het beloofde een mooi potje te worden. Njord lag met zeven spelers tegenover 10 spelers van Calamari. We hielden goed stand en het eerste doelpunt bleef dan ook niet lang uit. Na de eerste helft begon de vermoeidheid toe te slaan. Er werd wat slodderiger gespeeld, maar na een paar aanmoedigende woorden van Jarno en Geert was iedereen weer scherp. Dit resulteerde in een mooie 7-1 overwinning!

Een mooie en verdiende derde plek voor Njord 2!!

De laatste competitie dag werd gezellig afgesloten met een hapje bij de Smikkel.

Al met al een geslaagde laatste competitiedag, met veel gezelligheid en mooie potjes hockey!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.