Oproep vrijwilligers voor BWK 2015

Beste jongens en meisjes, beste ouders,

Op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 wordt de BWK2015 gehouden in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven.
VZV NJORD heeft de organisatie van dit evenement, voor de 3e achtereenvolgende keer, toegewezen gekregen van de KNZB Kring Noord-Brabant. Het welslagen van dit evenement is voor ons een uitdaging, ook gezien de grootte van het evenement. Op beide dagen komen zo’n 500 zwemmers uit heel Brabant laten zien waarvoor ze het afgelopen jaar hebben getraind. Er zullen vele officials, vrijwilligers, ouders en vrienden van de zwemmers aanwezig zijn. Ook zal de pers hier aandacht aan besteden.

Dit evenement wordt georganiseerd door VZV NJORD in samenwerking met de KNZB Regio Zuid. Hiervoor hebben we ongeveer per dag, tussen 1000u en 1900u, 30 vrijwilligers nodig die ons helpen om deze sportieve zwemdagen goed te laten verlopen. We hebben vrijwilligers nodig voor:

Kassa, begeleiding tribunes, catering,ophangen uitslagen/kopiëren, medaille-uitreikingen, kussendragertjes medailles (leeftijd 6 -10 jaar) plus 1x begeleidende ouder, bad, voorstart,op- en afbouw wedstrijdbad.

Een mooie bijkomstigheid is dat het organiseren van dit evenement door VZV Njord, de gehele vereniging op de kaart zet, maar dat dit ook nog een flinke inkomstenpost voor de vereniging oplevert, waarmee weer zaken bekostigd kunnen worden tbv onze sport. De inkomsten worden achteraf, naar rato van opkomst vrijwilligers, per discipline besteed.

Heb je zin om ons op een of beide dagen mee te helpen om VZV NJORD op de kaart te zetten, geef je dan op door positief op deze email te reageren en aan te geven op welke dag(en).
Graag z.s.m. reactie in ieder geval vóór 01 december!!

Reageren kan op:    wedstrijdzwemmen@vzvnjord.nl of via je trainer.

Op beide dagen wordt gezorgd voor catering ook voor jou.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.