PaasSprint 2013

PaasSprintMaar liefst 46 zwemmers van VZV Njord hebben met veel enthousiasme deelgenomen aan de jaarlijkse PaasSprint op 2de Paasdag in Veldhoven. Tijdens deze wedstrijd werd er volop gestreden om het Paas-Klassement.

Dit leverde toch enkele mooie gouden medailles op voor Njord. Bij de Minioren 1-2 meisjes ging Ghislaine Lisitano er vandoor met het goud, en deed Timo Jansen van Galen als nieuwkomer dit bij de Minioren 1-2 jongens. Federico won hierin het brons.

Ivar Koevoet mocht het brons omhangen in de categorie minioren 5-6 jongens en werd Paulien Koenen gekroond met goud bij de Jeugd 1-2 dames. Daan Lammers en Jaimy Mous gingen er beiden vandoor met het zilver, Daan deed dit bij de Junioren 3-4 jongens en Jaimy bij de Senioren dames. In deze categorie won trouwens Gudule van der Meer het brons (geen Njord-zwemmer maar wel mamma van een Njord zwemmer).

Als laatste mocht Erwin Mallens zich op het ereschavot hijsen om het goud in ontvangst te nemen bij de Senioren heren. Voor de volledige medaille uitslag, klik hier

no images were found

Fotograaf: Peter Koevoet

Foto’s PaasSprint 2013

Fotograaf: Wilfred Houtappels

Er zijn vandaag maar liefst 114 nieuwe Persoonlijke Records gevestigd! Uitblinker hierin,

Elena Sagonas op de 25 meter vlinderslag in een tijd van 24.79 sec (verbetering van 159 %)

De uitslagen zijn toegevoegd, klik hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.