Paastoernooi De Vennen, 4 eerste plaatsen.

SONY DSC

Tijdens het jaarlijks toernooi bij De Vennen, is Njord met alle eerste plaatsen naar huis gegaan, een bijzondere prestatie van alle meiden en jongens van het waterpolo. Ondanks dat het een lang toernooi was hebben we ons goed vermaakt en hebben we elkaar tijdens elke wedstrijd aangemoedigd.

De Meiden van de Pupillen onder 13, hebben hierover het volgende geschreven:

SONY DSCWe zijn kampioen van het toernooi geworden, we hebben alles gewonnen en ons team bestond uit, Nikita, Tim, Amke, Gijs, Anouk, Ivar, Daud, Spence, Daya, Jelmer, Jarni en Kay. Het was een heel leuk toernooi en tussen de wedstrijden hebben we in het bubbelbad gezeten of met de bal in het recreatiebad gespeeld. Toen we klaar waren hebben we frietjes gegeten en naar de andere wedstrijden gekeken.

Door: Anouk, Amke, Daya en Nikita

NaamloosDe boys onder de 17 waren de laatste ploeg die afgelopen 1e paasdag afreisde naar Dongen voor het traditionele paastoernooi van de Vennen.Alles paste in twee auto’s want, de gebruikelijke versterking van ons team van onder de 15 waren al op het toernooi. We waren zonder onze vaste trainer coach Anjo, maar Andrew versterkte de hulp paas coach.De heren hebben de nodige fun gehad, en leuke wedstrijden. De uiteindelijke finale tegen het  versterkt Vennen was een prachtige finale waarin we tevreden naar huis gingen. Met dank aan onze vast sponsor toernooi sponsor  Chiquita, zonder deze voeding hadden we het niet gered.

Door: Arjen Buit 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.