Primeur in Nederland: de NK Club!

vzvnjord

EN V.Z.V. Njord IS GEVRAAGD OM DIT EVENEMENT TE ORGANISEREN!
MAAR DIT KUNNEN WIJ NIET ZONDER UW HULP!
LEEST U DAAROM ONDERSTAANDE BRIEF EN WIJ HOPEN OP UW POSITIEVE REACTIE!

 

Beste jongens en meisjes, beste ouders,

In het weekend van 7 en 8 juni wordt voor het eerst in de geschiedenis de NK Club georganiseerd in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Wij, als V.Z.V. Njord, gaan samen met de KNZB en Z&PV Nuenen deze wedstrijd organiseren.

Wat houdt de NK Club in?

De NK Club is een wedstrijd waar alle Nederlandse zwemverenigingen aan deel mogen nemen. Voor iedere klasse worden eigen klassementen en indelingen in klasse gemaakt (Dames/ Heren en A,B,C, D competitie). De wedstrijd is voor de categorie Senioren open (11 jaar en ouder).

Het slagen van dit evenement is voor ons een uitdaging, ook gezien de grootte van het evenement. Op beide dagen kunnen er meer dan 2000 zwemmers vanuit heel Nederland komen om te strijden om deze titel. Er zullen vele officials, vrijwilligers, ouders en vrienden van de zwemmers aanwezig zijn. Ook zal de pers hier aandacht aan besteden.

Hiervoor hebben we ongeveer per dag 15 vrijwilligers nodig die ons helpen om deze sportieve zwemdagen goed te laten verlopen.

We hebben vrijwilligers nodig voor:

Kassa, begeleiding tribunes, catering,ophangen uitslagen/kopiëren, medaille-uitreikingen, bad, op- en afbouw wedstrijdbad. etc.

Heb je zin om ons op een of beide dagen mee te helpen om V.Z.V. NJORD op de kaart te zetten, geef je dan op door een e-mail te sturen naar wedstrijdsecretariaat@vzvnjord.nl . Op beide dagen wordt gezorgd voor catering, ook voor jou.

Meld je aan met vermelding van:

Naam

Welke dag(en) je wilt helpen

 

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur VZV NJORD

John Scheepers

Vz Wedstrijdzwemcommissie

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.