Reiger Toernooi

Afgelopen zaterdag 8 Maart hebben we deelgenomen aan het Regah toernooi. Met een acht spelers uit het eerste, tweede en reservoir leden kon het terecht een gemixt team worden genoemd.
De doelstelling was uiteraard om met plezier te kunnen hockeyen en als het kan ook nog iets te leren. En ik kan jullie verzekeren, dat is zeker gelukt.

Vanaf de eerste wedstrijd was het wel duidelijk, als we hier prijzen wilden meenemen dan moest er gehockeyd worden. Het niveau en de techniek van de tegenstanders was steeds anders wat ons goed in de gelegenheid stelde om zowel aanvallend als verdedigend flink te oefenen. De uitslagen varieerde dan ook van 10-0 winst tot 3-5 verlies.

Over het algemeen werd er echter prima samengewerkt, en ik heb prachtige combinaties zien ontstaan. Sandwiches, rondspelen en nét die seconde langer onderblijven om een teamgenoot aan te spelen. Dit alles resulteerde dat we bijna alle wedstrijden met winst af konden sluiten.

Na de wedstrijden zijn we dan ook vol goede moed naar de bunker vertrokken. Hier hebben we, zoals een OWH toernooi betaamd, onder het genot van een heerlijk bord erwtensoep de uitslag opgewacht.

Hier bleek het fijne samenspel van VZV NJORD beloond te worden met de eerste plaats in onze poule. Uiterst tevreden, met een volle maag en de eerste prijs zijn we s’avonds vertrokken richting Veldhoven.

Tot het volgende toernooi,

Coen

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.