Steun de dames van WOC Zuid in hun finale op weg naar het Kampioenschap

WOC Zuid. Team Meisjes CAanstaande zondag 17 maart worden in de Tongelreep de laatste wedstrijden van dit seizoen gespeeld voor WOC-Zuid.

WOC-Zuid staat voor Waterpolo Opleidings Centrum Zuid Nederland. Hier trainen de talenten uit de zuidelijke 3 provincies, Limburg, Zeeland en Brabant. Ook V.Z.V. Njord is bij het WOC goed vertegenwoordigd.

Om 16.15 uur spelen de meisjes D (onder de 13 jaar) hun laatste wedstrijd tegen WOC-Oost om de 5e plaats. Van ons eigen gemend D team maken Nikita Puik, Daya Darman en Anouk Verhoeven deel uit van de wedstrijdselectie. Ook Gaziza Khalandi (onze gast tijdens de trainingen en zwemster van Njord) maakt hiervan deel uit.

Om 19.00 uur spelen meisjes C (onder de 15 jaar) de finale! Zij kunnen dus kampioen van Nederland worden. Van Njord spelen Dimphy Jansen, Meike van Mol, Bo Verhoeven, Anouk Pastoor en Rachel de Vet in dit team.

Tussen deze wedstrijden spelen ook de jongens B (onder de 17) hun wedstrijd. Hier doet geen Njord speler aan mee. Natuurlijk kunnen zij allemaal veel supporters gebruiken om hen te steunen tijdens deze wedstrijden, dus jullie zijn allen van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Behalve dat het leuk is om een middag TOP waterpolo te bekijken is het natuurlijk ontzettend leerzaam.  Dus als je niets te doen hebt aanstaande zondag, Kom gezellig kijken. En neem vooral je toeters en bellen mee om de WOC-Zuid teams met veel herrie aan te moedigen!

Wil je meer weten over WOC-Zuid, kijk dan eens op www.woczuid.nl .

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.