Wedstrijdverslag OWH Njord 2

Afgelopen zondag zijn we naar Zeist geweest voor onze 2e speeldag dit seizoen. De vorige keer hebben we twee wedstrijden gewonnen, dus de verwachtingen waren hoog. Maar we wisten ook dat het zwaar zou gaan worden. We moesten tegen de watervrienden (met wie wij gedeeld 1e stonden). We begonnen de wedstrijd goed, en al gauw werd het 1-0 en snel daarna 2-0. Dit hebben we helaas niet vast weten te houden en nadat de 2-1 gemaakt was, kwam ook snel de 2-2. Dat we aan elkaar gewaagd zijn blijkt wel uit de eindstand, na een spannende pot was deze 4-4.

Na een wedstrijd scheidsen en nog een uur rust, moesten we spelen tegen Calamari. We dachten dat dit een veel gemakkelijkere wedstrijd zou worden, maar we lieten ons verrassen. We speelde veel minder goed samen als in de eerste wedstrijd en daardoor maakte we het onszelf erg lastig. Gelukkig hebben we met z’n alle erg hard ons best gedaan en hebben we nog met 6-4 kunnen winnen.

Hierna snel douchen en dan door naar wat voor sommige het belangrijkste is van de hele dag: het eten. Al snel waren we eruit: het pannenkoekenhuis in Zeist, jammie! Hierna moe, voldaan en met wedstrijdpunten op zak weer terug naar huis.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.