Masters

Ouder worden maar wel fit blijven. Dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders. Toch gaan de meeste mensen minder sporten als ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in. Er is dus veel te zeggen voor de stelling:

“Je stopt niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten!”

Sinds eind 2012 heeft zwemvereniging V.Z.V. Njord een eigen Masters groep. Er wordt getraind op maandagavond van 21.00 – 22.00 uur en van 21.45 -22.45 uur. De trainingen vinden plaats in den Ekkerman en wordt er gewerkt aan persoonlijke doelen.

Deze groep is speciaal voor zwemmers die ouder zijn dan 25 jaar, die graag hun/haar conditie willen verbeteren, persoonlijke doelen willen bereiken en daarnaast het leuk vinden om aan wedstrijden mee te doen.

Want niet iedereen wil hetzelfde bereiken in het zwembad, de een wil graag 5 km open water zwemmen en de ander graag binnen 1 minuut 100 meter vrije slag zwemmen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Het hoofddoel van de Masters ligt op het hebben van plezier maar ook het actief meedoen in het wedstrijdcircuit. Er wordt 6 x per jaar meegedaan aan de Masters competitie in Brabant (de Zuidelijke Cirkel) en daarnaast werken wij toe naar de diverse EK en WK Masters.

U wordt intensief begeleid tijdens de trainingsuren, u krijgt de mogelijkheid om uw persoonlijke doelen op te noemen waarna er een programma wordt opgesteld om dit doel binnen afzienbare tijd te volbrengen. Ook aan wedstrijden geen gebrek, naast de reguliere wedstrijden zijn er nog tal van speciale wedstrijden voor masters waaraan deelgenomen zal worden. Waarom lid worden van V.Z.V. Njord masters:

  • Door intensieve begeleiding, zowel in het water als op de kant wordt je zwemtechniek en conditie verbeterd.
  • Het geeft je een regelmatige gang naar het zwembad.
  • Je krijgt sociale contacten met mensen die dezelfde interesse hebben en die elkaar aanmoedigen.
  • Het is ook geschikt voor de individuele sporter.

Mocht u meer geinteresseerd zijn in het verbeteren van uw conditie, of na een jarenlange zwemcarrière weer baantjes willen trekken dan verwijs ik u graag door naar Wim Velthuijs, de hoofdtrainer bij het Trimzwemmen. Wilt u een keer een avond komen proefzwemmen dan kunt u mailen naar: trimzwemmen@vzvnjord.nl

Heeft u na het lezen zin gekregen om het water in te duiken, meld u dan vrijblijvend aan voor een proeftraining. Dit kan door een E-mail te sturen naar: masters@vzvnjord.nl

V.Z.V. Njord masters

Reacties zijn gesloten.