Competitiedag Onderwaterhockey

Het eerste wat ik altijd doe is zorgen dat al mijn spullen klaarstaan voor vertrek. Meestal  doe ik dat de avond van tevoren.  Zodat ik in de ochtend toch iets langer uit kan slapen. Met dank aan ons mam staat er dan die ochtend een hele tas eten voor me klaar die ik mee kan nemen naar het zwembad.

Omdat die dag het verjaardagsfeest voor familie was voor mijn broertje Tom konden ons mam en pap die dag niet komen kijken.

Gelukkig mocht ik die dag meerijden met Frank, Marjo en Iliana. Het was heel gezellig in de auto waardoor de rit niet zo lang leek.

Eenmaal aangekomen bij het zwembad kon ik niet wachten om te beginnen aan een wedstrijd. Het duurde even voordat we mochten spelen maar we hadden er allemaal veel zin in. Het spelen ging erg goed ook al wonnen we niet.  Ik was blij dat ik van te voren had ingezwommen zodat ik wist of ik mee kon spelen, ik was namelijk erg verkouden omdat ik ziek was geweest.

De verdere wedstrijden deden we ook goed ons best, ook al hebben we die wedstrijden niet gewonnen. We waren wel heel blij toen ik een punt had gescroord.

Tussen de wedstrijden zit nogal wat tijd. Dan heb je wat tijd om uit te rusten en wat te eten. Ik heb in de pauzes gezellig gekletst met teamleden, gegeten en gelachen.

We moesten nog een paar wedstrijden spelen, we hebben met heel ons team ons best gedaan om de doelbak te verdedigen. Wat we vind ik heel goed gedaan hebben.

Jammer genoeg kon ik de laatse wedstrijd niet meespelen… Ik had erg last van hoofdpijn als ik onderwater moest.

In plaats daarvan heb ik het team vanaf de kant toe gejuiched.

Ik ben erg tevreden over hoe we die dag hebben gespeeld. We hebben goede spelers, die goed hun best doen tegen de andere teams, die wel eens veel ouder, groter en sterker zijn.

Ik heb het die dag erg naar mijn zin gehad, en ik kijk al uit naar de volgende compitiedag.

Ik weet zeker dat ons team het weer erg goed zal doen.
En door de trainingen die we hebben we het zelfs beter te doen.

Ik heb het volste vertrouwen in mijn team en natuurlijk ben ik ook super blij met hoe team 1 het heeft gedaan. Ze hebben 4 van de 6 wedstrijden gewonnen.

Jammer genoeg komt er ook aan zo’n sportive dag een eind. Na nog wat gekletst te hebben met de meiden moesten we toch weer echt op weg naar huis.

Ook de terugrit was erg gezellig, maar je kon wel merken dat iedereen een beetje moe was van de inspanning. Na nog een medespeler af te zetten thuis kon ik ook thuis afgezet worden.

We hebben toen nog met zijn alle bij mij thuis gezeten met een stuk taart en wat te drinken, en hebben de dag nog even met ons pap en mam besproken.

Ze waren erg trots op ons team zijn prestatie en ook op mijn doelpunt.

Ik kan niet wachten tot de volgende compitiedag.

 

 

Door: Carly van Gompel

Team 2

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.