Goede resultaten V.Z.V. Njord in Masters Competitie

Foto1Tijdens de laatste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel op 6 december in Pieter van den Hoogenband Zwemstadion hebben de V.Z.V. Njord Masters goede resultaten neergezet.

Kenmerkend voor de Zuidelijke Cirkel wedstrijden is dat er in een kalenderjaar over zes wedstrijden gespreid een viertal cirkels vol gezwommen kunnen worden, een kleine en grote vrije slag cirkel en een kleine en grote wisselslag cirkel. Daarnaast kan er ook op andere afstanden en slagen en estafettes ingeschreven worden voor het verenigingsklassement.

In het eindklassement is V.Z.V. Njord – dat voor het eerst aan deze competitie deelnam – van de 52 verenigingen die meededen geëindigd op een mooie 10e plaats! En ook individueel kunnen we stellen dat de V.Z.V. Njord Masters goede zaken hebben gedaan:

Op de kleine wisselslag cirkel was er een 1e plaats en gouden medaille voor Jacques Verriet, Karin Sagonas en Simone van Lent, zilver voor Danielle Scheepers, brons voor Jeffrey Smits en een 4e plaats voor Joke Smits die helaas door een vervelende blessure deze laatste wedstrijd niet meer heeft kunnen meezwemmen en daardoor haar medaillekansen in het water zag vallen.

Op de kleine vrije slag cirkel was er goud voor Karin Sagonas en de grote vrije slag cirkel werd vol gezwommen door Fabiënne Verriet, Simone van Lent en Francis Roosen die daarbij in hun leeftijdscategorie respectievelijk een 2e, 2e en 3e plaats haalden.veldhweekblad

Daarnaast mag er speciale aandacht naar Thomas Pas die zijn eerste Master wedstrijd zwom en maar meteen begon met 100 meter vlinderslag die hij in de estafette met een vliegende start in 1.30.62 prima volbracht. Aan zijn prestaties daarna op de 50 schoolslag en 50 vlinderslag was hem niet aan te zien dat het zijn eerste wedstrijd sinds heel lange tijd was. Knap gedaan Thomas!

Tijdens de competiewedstrijden zijn er diverse PR’s verbeterd of nieuw gezwommen waarbij dat van Francis Roosen uit deze laatste wedstrijd niet ongenoemd mag blijven, maar liefst 3,59 seconden zwom hij af van zijn PR op de 100m vrije slag dat nu staat op 1.02.52! Super prestatie Francis!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.