Kennisgeving overlijden van Hennie Janssen

HennieJanssenOvervallen werden wij als Njord afgelopen tijd met het slechte bericht dat Hennie Janssen ernstig ziek was. Na een zeer kort ziekbed kwam gisterenavond (20-06-2013) al het bericht dat Hennie rustig is ingeslapen.

3 weken geleden stond zij nog aan het bad om onze kinderen bij het elementair zwemmen zwemvaardigheden aan te leren. Ze zette haar kwaliteiten als zwemonderwijzeres dan ook graag in voor onze vereniging.

Klagen deed ze niet snel, maar de laatste tijd gaf ze wel vaker aan dat ze erg vermoeid was. Toen na een doktersbezoek bleek dat het fout zat is nog even gedacht aan een behandelingsplan, maar voordat de eerste chemo kon worden gestart werd door de specialisten al besloten dat dit geen zin meer had.

Hennie werd slechts 59 jaar waarvan zij ruim 27 jaar actief was voor Njord. Ook haar beide kinderen Rob en Yvonne werden al zodra het mogelijk was ingezet binnen de vereniging. In 2006 ontving Hennie voor haar onuitputbare inzet de “Njord verenigingsbeker”. Werken met kinderen maakte haar blij, maar haar lach die verscheen wanneer ze het over haar kleinkind Noa had, zullen we nooit vergeten.

Wij wens Leo, Rob, Yvonne, Nellie (moeder) en alle overige betrokkenen heel veel sterkte toe bij dit onverwachte verlies.

De uitvaartdienst zal gehouden worden op woensdag 26 juni 2013 om 15.30 uur in het crematorium in Eindhoven.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.