Laatse wedstrijd GE1

Oeps…..bijna vergeten…..het was ook zo’n lekker weer gisteren 😉

Afgelopen zaterdag hadden we helaas alweer de laatste wedstrijd van deze competitie! Hugo was weer terug na een paar weken blessure leed en nu kon Robert er helaas niet bij zijn, net nu Peter Koevoet een leuke team foto heeft gemaakt. De wedstrijd was, zoals wel vaker de laatste weken, weer enorm spannend.

Er werd weer redelijk (we zouden bij balverlies iets sneller mogen omschakelen) goed ge-pressed, goed naar elkaar gekeken en hard gewerkt. In ons inmiddels behoorlijk gekreukeld en afgetakeld aantekeningen boekje is duidelijk te zien dat iedereen goede bijdrage levert aan de doelpunten…..diegene die niet scoorden gaven wel de minstens zo belangrijke assist! Het verhaal van deze wedstrijd was dat van de gemiste kansen. Ik geloof dat we beide palen, de lat en de kruising hebben geraakt. Onze tegenstander daarentegen was wel effectief met de afronding. Argo kreeg beduidend minder kansen maar kon er net als ons ook 7 inmaken waardoor na 4 partjes de eindstand  7 – 7 was.We zullen het deze keer niet over de scheidsrechter hebben 😉 Check de laatste stand op de websiteNiet alleen wij hebben gelijk gespeeld, ook de Treffers en Argo speelden 7 – 7  gelijk. Wij kunnen nu ook niet meer worden ingehaald door de Treffers dus worden sowieso minimaal 5de, super goed!! Als Arethusa van PSV verliest of Argo van Aegir en wij zouden punten krijgen voor de wedstrijd die niet doorgaat tegen Aquamigos dan zit er misschien nog wel meer in…. Zaterdag gaan we het seizoen nog leuk afsluiten (we houden deze week het weer nog even in de gaten en laten later deze week de laatste details weten!). Wij zijn nu alweer benieuwd wat het komende seizoen gaat brengen, een aantal van jullie zullen doorstromen naar onder de 13.

Wij hebben het hartstikke leuk gevonden en een hele eer om jullie dit jaar te mogen coachen! Jullie hebben allemaal, mede dankzij de goede trainingen van Chris, Elke en Suzanne een ongelofelijke groei laten zien en ik denk dat niemand had verwacht dat we het dit jaar met een minimaal vijfde plaats, zo goed zouden doen!

Super bedankt / groetjes,  Michael en Peter

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.