Minioren houden eer hoog in Oss, na een 5de plaats in 2012 een 4de plaats in 2013!

swimbattleZondag 24 november deed Njord mee met de Minioren Club Meet 2013 in Oss. Een paar weken hiervoor was er daarom een extra training ingelast. Na deze training hebben alle kinderen samen mooie spandoeken gemaakt. Ook werd hier al een yell geoefend.

Het was erg druk toen we aankwamen in Oss en we hadden moeite om een plekje te veroveren op de tribune. Na het korte inzwemmen moesten alle 18 kinderen en trainer Ruud en Fabienne zich al opstellen voor de opmars.

Het zag er erg vrolijk uit met de mooie spandoeken. Hierna begon de wedstrijd met een estafette vrije slag, wat een enthousiasme bij de jongens en meiden. Gedurende de wedstrijd werd regelmatig de tussenstand van de teams doorgegeven en stond Njord continu op de 2e plaats achter PSV 1. Harstikke knap natuurlijk! Alle jongens en meiden hebben erg goed gezwommen en er zijn weer mooie PR-en binnengehaald. De wedstrijd werd afgesloten met nog een estafette meisjes wisselslag en een estafette jongens wisselslag. Er werd al gezegd dat de nr 2 en 3 erg dicht bij elkaar lagen. Hier zou het dus om hangen. Aan de aanmoediging vanaf de kant en het fanatisme van de zwemmers heeft het niet gelegen, echter helaas was er een diskwalificatie met de estafette…

Vol spanning werd dus de uiteindelijke prijsuitreiking afgewacht.

Njord was helaas gezakt van de 2e naar de 4e plek, maar van de 15 deelnemende verenigingen hebben de kinderen toch maar weer Njord in de kijker gezet!

-Wendy van Vugt

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.