V.Z.V. Njord < 11 tegen PSV

teamfoto

We hebben gisteren een weer een hele leuke wedstrijd gespeeld tegen PSV en met 18-1 gewonnen. We hadden ook een nieuwe speler in ons team: Siem.  En hiermee zijn we heel blij. Siem  maakte meteen ons en zijn eerste doelpunt. Van ver af gooide hij de bal heel mooi in de goal. Ik vindt dat we een heel leuk team hebben.

Groetjes, Bram.

Voor mij was het de eerste wedstrijd met het team en ik maakte al meteen een goal. Het was erg leuk. We moesten voor de wedstrijd een bespreking doen en het bad opbouwen. Peter en Michael zijn goede coaches. Ik heb veel geleerd en een leuke tijd gehad. 

 van Siem

 Njord op weg naar kampioenschap, het was weer een spannende wedstrijd PSV vs Njord. Voor het eerst met m’n nieuwe cap van Frank. Uiteindelijk werd het 18-1 en in de eerste 5 sec. scoorde Siem die voor de eerste keer in de competitie meedeed! En we moeten Mads natuurlijk ook niet vergeten want zonder hem zou het zo 18-7 zijn. In de competitie staan we natuurlijk nog steeds op de eerste plaats met een saldo van 181 en alle andere teams onder de nul! en de nummer 2 heeft 15 punten en wij 30.

Groetjes, Sam

Ook  deze thuis  wedstrijd (Njord  GE1  tegen PSV  Rots-Vast GE2)  weer  met  hoge  cijfers  gewonnen.  Siem  onze  nieuwe  speler  scoorde  als  eerst.  Met  een  mooi  schot  in  de  kruising,  die  goal  verdiende  daarom  

een  daverend  applaus.  En  dat  kreeg  hij  ook.

Het tweede partje ging niet zo goed maar, dat maakt niks uit. Want in de 3e en 4e partje werd er flink gescoord. Na het fluitsignaal was het 18-1

Groetjes Thijn Bergman 13-01-2014

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.