Njord EG1 is 5e geworden op de NJK

Afgelopen 20 en 21 mei is er in zwembad de Lieberg in Hilversum wederom de NK voor E teams gehouden. Ook ons EG1 team was van de partij. Het team was ingedeeld in een poule met DONK, ZPCH, ZPB en SWOL. Na een gelijkspel tegen ZPCH en ZPB en een overtuigende winst van 12-0 tegen SWOL was de laatste wedstrijd van de dag bepalend om door te mogen naar de zondag. In een bloedstollende wedstrijd en tegen de verwachtingen in maakte Njord het waar en werd DONK met 3-2 verslagen: EG1 zat bij de 6 finalisten!

De zondag begon met een tweetal wedstrijden, en helaas werden die beide door Njord verloren waardoor er gestreden moest worden voor de 5e en 6e plaats. Die wedstrijd tegen de otters was enorm spannend en ondanks een aantal kansen bleef de eindstand gelijk waardoor strafworpen de uitslag moesten bepalen. Door een goal van Imme, en Dennis die als keeper alle! strafworpen van de tegenstander tegenhield werd Njord EG1 5e van Nederland. Dennis is daarbij uitgeroepen tot beste keeper van de NJK. Een superprestatie en een waardige afsluiting van een fantastisch seizoen van EG1.

Namens iedereen feliciteren we Senne, Mare, Emma, Meinke, Thies, Enzo, Thom, Jop, Imme en Dennis en de staf Bo, Coen, Cas en Francois met het supermooie resultaat!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.