Recreatief

Naast de wedstrijd- en zwemlesdisciplines vervult de recreatieve commissie verschillende activiteiten binnen de vereniging zoals trimzwemmen en zweminstuiven.

Trimzwemmen:

Als je ouder bent dan 18, zwemmen leuk vindt maar meer variatie en uitdaging zoekt dan het trekken van baantjes, dan is trimzwemmen bij V.Z.V. Njord zeker een aanrader. Iedere maandagavond komt een vaste club van zo’n 45 Njordleden in het 25 meter bad om hun grenzen te verleggen op het vlak van: uithoudingsvermogen, zwemtechniek, kracht en coördinatie. Tussen de inspanning door is er natuurlijk genoeg tijd voor ontspanning en een praatje. Dit maakt een avond trimzwemmen niet alleen leuk maar ook heel gezellig. De instructeurs zorgen altijd voor een gevarieerd programma met baantjes zwemmen, techniek oefeningen, zwemvaardigheden en spelletjes. Alles kan als het maar leuk is! Iedereen doet mee naar eigen kunnen. Kunt u niet meekomen met een oefening of lukt het niet vanwege een blessure dan passen de instructeurs de oefening aan zodat je ook mee kan doen. De trainingen voor het trimzwemmen worden verzorgd door Wim Velthuijs en Iris Velthuijs, de trainingen voor de masters door Jeffrey Smits. Ben je geïnteresseerd geraakt? De zwemtijden zijn op de maandagavond van 21.00-21.45 uur of van 21.45-22.30 uur en op de woensdagavond van 20.00-21.00 uur. Kom eens kijken op een van de avonden of zelfs nog beter, maak een afspraak voor een proefles en maak het zelf mee! Contactpersoon voor trimzwemmen is Wim Velthuijs te bereiken op tel: 06-20904493.

Recreatief:

Bij eventuele feesten, zoals medewerkeravonden e.d., wordt er een beroep gedaan op de recreatieve commissie. De taak van de recreatieve commissie is de verzorging van activiteiten, welke buiten de andere commissies vallen. De organisatie van zweminstuiven is geheel voor de recreatieve commissie. Op ongeveer 6 tot 8 zondagochtenden per jaar kan er dan vrij gezwommen worden door leden van Njord met hun gezinsleden in het sportbad en in het instructiebad en als er voldoende toezicht is ook in het recreatiebad. De toegang is gratis. Deze ochtenden worden steeds zeer goed bezocht met gemiddeld zo’n 125 bezoekers. Met hulp van leden van de commissie leszwemmen (lesgevers), leden van het wedstrijdzwemmen, onderwaterhockey en waterpolo die mee voor het toezicht zorgen, is de zweminstuif al jaren een groot succes. Contactpersoon voor de recreatieve commissie is Trudy v.d. Griendt. Bij de organisatie van de activiteiten wordt zij momenteel bijgestaan door Riny v.d. Muuren en Marja v.d. Linden.

Namens commissie trimzwemmen
Wim Velthuijs, voorzitter

Namens de recreatieve commissie
Trudy v.d. Griendt, voorzitter

Reacties zijn gesloten.