Uitwisseling V.Z.V. Njord en El Olivar Waterpolo uit Zaragoza

Vanaf 26 december tot 31 december zijn 14 waterpoloërs uit Zaragoza en hun 2 begeleiders te gast bij de spelers van GD1 Njord.  De spelers van El Olviar logeren bij de team leden thuis.  In deze kleine week gaan beide teams samen vooral veel trainen.

Op 26 december komen de gasten aan op Eindhoven Airport en maken ze kennis met de gastgezinnen.  Op de 27ste trainen beide teams van 8.30 tot 10.30 en om 16.30.  Beide teams nemen zondag 28 december deel aan het  PSV Winter Waterpolo Toernooi. Ook staan er nog diverse uitstapjes op het programma o.a. naar Eindhoven en naar Toverland.uitwisseling

Op maandag gaan zij na de ochtendtraining naar Toverland.  s’Avonds hebben de teams een gezamenlijk maaltijd. De 30ste starten beide teams met een training om 8.30. In zwembad Den Ekkerman sluiten de jongens en meiden van Njord D1 de uitwisselings week met de jongens van El Olviar waterpolo uit Zaragoza (Spanje)af met een mini toernooi. Naast El Olivar en Njord zal ook de D1 van ZPB H&L Productions uit Barendrecht deelnemen. ZPB D1 is net als Njord D1 nog zonder puntverlies in hun verschillende competities.

Vanaf 17.00 uur worden  verschillende wedstrijden gespeeld. Het toernooi wordt rond 19.30 afgesloten.

Op oudejaarsdag vliegt het team van El Olivar  weer terug naar Spanje. In juli 2015 gaat Njord GD1 voor een trainingsstage naar Zaragoza.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.