Zwempolo

Zwempolo iets voor jou?

Ben jij er zo eentje die niet uit het water te krijgen is. Wat dacht je van lekker hard wedstrijdzwemmen? Of waterpolo, een echte teamsport voor kids met pit.

Foto zwempolo 1

Wat is zwempolo?

Zwempolo is voor de allerjongsten. Kinderen die diploma A en B hebben en minimaal 7 jaar zijn kunnen hieraan deelnemen.

Bij zwempolo staan fun, samenspel en lichamelijke ontwikkeling centraal. Op de trainingen maak je kennis met een uitdagende combinatie van waterpolo en wedstrijdzwemmen.

 

De trainingen  duren een uur. Het eerste half uur krijg je zwemtechnieken aangeleerd, het tweede half uur ga je aan de gang met een bal en doe je samen met je groepsgenoten allerlei uitdagende oefeningen en spellen.

Zo kun je met beide sporten kennis maken en kijken wat jij het leukst vindt.

Waarom Njord?

Bij Njord kun je terecht voor het prestatiegerichte sporten en voor het sportief “ballen” maar bij Njord draait het vooral om samen plezier te hebben tijdens wedstrijden, trainingen en daarbuiten. Gezelligheid en samenspel is bij Njord namelijk zeker zo belangrijk als prestaties neerzetten.

Foto zwempolo 2

Ben jij enthousiast geworden over Zwempolo?

Kom dan snel kijken bij Njord in het zwembad Den Ekkerman en doe met ons mee! Dan kun je zelf zien hoe leuk Zwempolo is!

Je mag de eerste paar lessen gratis uitproberen. Het enige dat je nodig hebt is een zwembroek of een badpak.

De zwempolo training is opgedeeld in blokken van meerdere weken. Als je waterpolo wilt gaan spelen kun je na een aantal blokken mee gaan doen met minipolo toernooien, en als de zwempolo training is doorlopen ga je meetrainen in de waterpolo instroomgroep.

Wil je meer weten te komen over de introductielessen en het aanmelden hiervoor, trainingstijden of heb je andere vragen over Zwempolo, stuur dan een e-mail naar zwempolo@vzvnjord.nl of neem contact op met de waterpolocommissie.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.